Партньори

ЕКО КА ООД представлява българско инженерингово дружество, специализирано в проектиране и изграждане на различни типове конструктивни елементи от всякакви материали. Инженеринга включва пред проектни проучвания, проектиране и изграждане на нови строежи, а също така ремонт и /или реконструкция на съществуващи обекти.

СЪНОТЕХ е създадена през 2012 год. с идеята да обедини компетенциите на две фирми от енергийния бранш – немската СиннСолар Гмбх и българската СКАЙ07 ООД. Така възниква една компания с професионален мениджмънт и високо квалифициран персонал, компетентен във всеки един аспект от фотоволтаичната и заваръчна индустрия.

Фирма РЕАЛ – М ЕООД е създаден през 1995 г. с основен предмет на дейност проектиране и изграждане на производствени, обществени, жилищни и туристически сгради; строително-монтажни, довършителни и ремонтни работи в областта на промишленото и гражданско строителство, включително инвестиционна дейност. Основател и управляващ собственик е инж. Костадин Младенов. Това е динамично развиваща се, средна по големина фирма (от 50 до 100 човека).

Фирма СиннСолар е изцяло насочена в сферата на планиране, проектиране и изграждане на соларни (фотоволтаични) системи. Със собствени инвестиции в слънчеви електроцентрали. 

 Дейностите на СиннСолар са насочени към:

 Придобиване на подходящ площи

 Извършване на статична и техническа проверка

 Изграждане на фотоволтаични системи "до ключ"

 Пълен пакет за управление и поддръжката на слънчеви електроцентрали

 Монтаж на оборудване, финансиране и застраховане

 

Фирма СКАЙ 07 е регистрирана в България. Компанията защитава сертификат за управление на качеството ISO EN 9001:2008. Участие в изграждането на най-големия соларен обект в Европа - Зенфтенберг (Германия) - 157 000 KWp

 ЕКСПЕРТИ И УПРАВЛЕНИЕ:

 - Над 250 служители с утвърден опит в изграждането на фотоволтаични системи .

 - 13 Високо квалифицирани инжинери

 - Компанията разполгава с вътрешна система за обучение на служители, за изграждане на фотоволтаични паркове и съоражения.

Други партньори

 

Специални оферти

index.php/projects/offers

Презентация SKYL

Рефернции

Меню Услуги

Карта

Свържи се с нас

  • +359 2 417 70 34
    Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Пълна информация, за контакти можете да получите в "Свържи се с нас". В контактната форма можете да отправите Вашите въпроси.