Инженерингова дейност
Инженерингова дейност

Инженерингова дейност

Инженеринговите дейности в "СкайЛ" ООД се извършват от профисионални и амбицирани служители, насочени към проучване, проектиране и изграждане на нашите проекти.

В рамките на предлаганата услуга екипа на фирмата разполага с качествен и подготвен персонал, който събира първична информация за съществуващите обстоятелства и анализира възможностите за изграждането на продукт според възможностите и изискванията на клиента;

Изработването на проект според изискванията на клиента и възможностите на обекта е възможно най-правилния път за изпълнението на надеждна и максимално ефективна инсталация на разумна цена. Въз основна на събраната предварителна информация и заданието за проектиране, етапа на проектирането е сведен до минимум

Всеки специалист има собствен подход към изпълнението на инсталациите, но екипа на СКАЙ Лайтнинг ООД е подготвен да работи с максимално качество и скорост, без това да се отразява на качеството на крайния продукт. Качеството зависи в максимална степен от професионалната подготовка и вложените детайли. Скоростта на изпълнението основно зависи от опита на монтажните екипи и доброто познаване на материалите с които се работи.

Специални оферти

index.php/projects/offers

Презентация SKYL

Наши партньори

Меню Услуги

Карта

Свържи се с нас

  • +359 2 417 70 34
    Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Пълна информация, за контакти можете да получите в "Свържи се с нас". В контактната форма можете да отправите Вашите въпроси.