Специални оферти

ЧЕТИРИСКАТЕН ПОКРИВ

ЧЕТИРИСКАТЕН ПОКРИВ - 999.00 лв без ДДС ЧЕТИРИСКАТЕН ПОКРИВ - 999.00 лв без ДДС

Офертата се изготвя след запознаване с проектната документация и оглед на обекта. При необходимост се проектира нова мълниезащитна инсталация или се актуализира проекта, съобразявайки се със съвременните изисквания на нормативните документи и предлаганите сертифицирани материали.                                                                               

  Описание на мълниезащитата:                                                           

              Конвенционалната  мълниезащитна инсталация се изгражда оталуминиев мълниеприемeн прът и мрежа от алуминиев проводник  Al MgSi 0,5 с Ф8мм.  Проводника ще бъде положен на  държачи за Ф8мм за битумни керемиди. Мълниеприемният прът  се монтира  по най - сигурния начин в близост до съоръжениe надстърчащo покрива с повече от 30см.  Необходими са поне два токоотвода,  които ще се  изпълнят от екструдиран алуминиев проводникAlMgSi0,5Ø8мм, закрепен с подходящи държачи.                                                                                                                През ревизионни клеми и стоманена поцинкована шина токоотводите се  присъединяват към заземители. Всеки заземител се състои най-малко от два броя заземителни колове  от горещо поцинкована стомана с р-ри Ф20мм, L1500мм, заземителна клема - "кол-шина" и горещопоцинкована стоманена шина.

                 Ако не се достигане нормативното импулсно съпротивление от 20Ω,  при по-високо специфично съпротивление на почвата, е необходимо увеличаване броя на заземителните колове, като това става чрез куплирането им без необходимост от изкопи.

                Съединяването на отделните елементи от инсталацията се извършва с подходящи стандартни клеми от реномирани производители.  Всички свързващи детайли са изработени от алуминий, горещо поцинкована или неръждаема стомана.

                За така изградената мълниезащитна инсталация се издава необходимият протокол застойностите на заземителните съпротивления от акредитирана фирма.                                                                                                                                       

(прикачени PDF и Maicorosft Word файл на офертата - виж долу)

Допълнителна информация

  • Пояснение:

    Общата цена за доставка на материали  и  изпълнение на мълниезащитната инсталация е без включено ДДС.

  • Цена: 999.00 лв

Галерия със снимки

Презентация SKYL

Рефернции

Наши партньори

Меню Услуги

Карта

Свържи се с нас

  • +359 2 417 70 34
    Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Пълна информация, за контакти можете да получите в "Свържи се с нас". В контактната форма можете да отправите Вашите въпроси.